Kärri­tutkain helpottaa trailerin / kärryn asennuksessa

Nyt tarkkana, missä piilee painavan trailerin pää? Raskasta traileria ei ole helppo pitkälle siirrellä, joten kärry ja vetokoukku kannattaa tähdätä mahdollisimman lähelle toisiaan. Matala kärry näkyy huonosti peruutuspeilissä, jos ollenkaan, joten peruuttaminen kohdille on hankalaa. Myös muovista takapuskuria tulee varoa. Kärryn asennus helpottuu mukavasti kärritutkaimen avulla: laita kärritutkain vetokuulan päälle ja toinen aisan päähän ja peruuta peilin avulla lähelle toisiaan.

Valmistaja: Suomen EkoKuppi Oy
Kiinalaista magneettia lukuun ottamatta kärritutkain on täysin suomalainen tuote, avainlipun arvoinen!

Tuotteen hinta 28 €, sisältäen alv.

Toimitukseen lisätään postikulut 7 €. Useampi tuote yhden postikulun hinnalla.

Kärrytutkaimet on helppo asentaa ja kulkee näppärästi mukana!

Kärritutkaimet kiinnittyvät alustaansa vahvalla neodym-magneetilla, joka on teräksisessä kupissa, mutta kuitenkin helposti murtuva kovasta iskusta, joten käsittele varovasti.

Tangon pituus on joko 800 tai 1000 mm. 800 sopii hyvin normaalikorkuisiin autoihin ja 1000 saattaa olla tarpeen citymaastureissa, että näkyy peruutuspeilissä.

Peruutuspeilistä voit seurata tankoja ja kun tangot ovat lähekkäin, niin on vetokuulakin aisan pään kohdalla. Voit myös nostaa aisan vetokuulaa korkeammalle ja kun peruuttaessa vetokuulan tanko kaatuu (valkoinen tai musta) niin homma on aika kohdallaan.

Ahtaassa paikassa matalaa kärryä peruuttaessa sijoita tutkaimet kärryn peränurkkiin tai sivulaitaan akselin kohdalle, niin tiedät missä kärry menee. Kärritutkain on edullinen ”peruutuskamera”.

Lisätietoa kärritutkaimesta »

Haluatko jälleenmyyjäksi? Näitä voit myydä luontevasti esimerkiksi veneiden, kärryjen ja trailereiden yhteydessä. Kysy lisätietoja!

Kärritutkain

Sitten viirit matalan kärryn sivulaidoille akselin tai perälaudan kohdalle ja peruuttelu onnistuu taustapeilin avulla.

Näin tilaat kärri­tutkaimen!

Kärritutkain on näppärä kärryjen ja trailerien asennuksessa. Suomen EkoKuppi Oy toimittaa kärritutkaimet koko Suomen alueelle. Ilmoitathan tilatessasi haluamasi tangon pituuden 800 ja 1000 mm. Lisätietoa kärritutkaimesta saat soittamalla tai lähettämällä viestiä. Katso tarkemmat yhteystiedot tai hyödynnä suoraan helppokäyttöistä lomakettamme.

Kärritutkain Kärritutkain

Kärritutkain löytää aisan pään.