EcoClip-tölkin­sulkija pitää tölkin sisällön tuoreena!

Älä turhaan hölskyile! EcoClipillä matkanteko helpottuu. EcoClipillä suljet tölkin tiukasti kiinni, eikä sisältöä hölsky esimerkiksi pitkin auton lattiaa. Sulkijaa helppo käyttää ja oiva myös matkailu­vaunussa / -autossa tai veneessä! Suomen EkoKuppi palvelee – kysy lisää!

Miten EcoClip toimii?

EcoClipissä on patentoitu koukku, joka menee tölkin sauman alle pitäen sulkijan paikallaan, vaikka nostaisit sen kassista, pilssistä jne. Sulkee myös 1.5 litran tölkit, kun käytetään avauspuolella. Ei enää murheita mökiltä lähdettäessä, tölkki kiinni ja mukaan. 

Helpottaa myös pakastamista

Kalan pakastaminen: Pane kala puhdistettuun tölkkiin ja täytä puhtaalla vedellä, sulje EcoClipillä ja pakasta. Vedessä pakastaessa ei kalan rasva eltaannu.

Marjojen pakastaminen: Laita marjat puhtaaseen tölkkiin ja sulje EcoClipillä. On myöhemmin helppo avata, eikä tarvitse repiä auki.

Keitot, soseet ja nesteet: Laita puhtaaseen tölkkiin ja sulje EcoClipillä. Helppo avata jälleen!

Näin tilaat!

Suomen EkoKuppi Oy palvelee nopeasti ja toimittaa EcoClipit-tölkin­sulkijat koko Suomen alueella. Ilmoita tarvitsemasi määrä tilausta tehdessäsi. Lisätiedot ja tilaukset saat soittamalla tai lähettämällä viestiä oheisella lomakkeella.