Vanhojen tallenteiden digitointia edullisesti Helsingistä

Mietitkö miten säästää tärkeät muistot tulevaisuuteen? Suomen EkoKuppi Oy:ltä tilaat laadukasta digitointia ja tallennat siten korvaamattomat tapahtumat uuteen formaattiin. Digitoimme valokuvat, VHS-videot, ääninauhat, c-kasetit ja kaitafilmit edullisesti. Digitointipalvelumme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme mielellämme koko Suomen alueella!

Idea digitoida vanhat tallenteet sopii hyvin myös häälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi ja on varmasti merkityksiä täynnä! Digitoimme myös yhdistysten ja yritysten materiaalia.

digitointi

Mitä digitointi maksaa? Kysy tarjous!

Suomen EkoKuppi Oy toteuttaa digitointia edullisesti Helsingistä käsin. Digitoinnin hinta määräytyy määrän mukaan, ja annammekin mielellämme merkittävän alennuksen tilauksellesi, mikäli digitoitavaa on paljon.

Kysy tarjous digitointipalveluistamme, annamme mielellämme huomionarvoisen kappale- ja urakkahinnan! Katso tarkemmat yhteystietomme tai hyödynnä oheista lomaketta!

Digitointi­palvelut moni­puolisesti:

Kaitafilmien digitointi

Miten kaitafilmien digitointi tapahtuu? Kaitafilmien digitointi on jonkin verran aikaa vievää. Jotta mahdollisimman paljon dataa saadaan siirrettyä, viedään kaitafilmit kuva kuvalta sähköiseen muotoon. Tuloksena on välkkymätön, HD-tasoinen tallenne, jonka kuvanlaatu on aivan toista kuin esimerkiksi suoraan valkokankaalta napattuna.

Ääni­nauhojen ja c-kasettien digitointi

Onko ääninauhalle tallentunut jokin tärkeä haastattelu tai muu tapahtuma? Oletko ikuistanut läheisen esiintymisen ja haluat säilyttää tämän lämminhenkisen tapahtuman? Digitoimme kelanauhat ja c-kasetit niin yksityishenkilöiden, yhdistysten kuin yritystenkin materiaaleista.

VHS-videoiden digitointi

Nyt on hyvä hetki digitoida ajan kultaamat VHS-videotallenteet! Muunnamme VHS-kasetit analogisesta digitaaliseksi, joten näet ne lopulta laadukkaasti niin televisiosta, tableteista tai tietokoneen näytöltä. Tallennusmuotona käytämme muistitikkua, kovalevylle tallennettua Mp4-muotoa tai DVD:tä.

Valokuvien ja diojen digitointi

Puhdistamme valokuvat ennen digitointia mekaanisesti pölystä ja muista epäpuhtauksista mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Suoristamme, rajaamme ja korjaamme värit tarvittaessa. Valokuvien tarkkuudeksi voidaan valita esimerkiksi 1200dpi, 2400dpi, tai 4800dpi.